Je bent hier:Home-Rijtraining-Complete Circuit Training [verplaatst]
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wegens een tekort met aanmeldingen hebben we dit evenement moeten verplaatsen naar april 2022. Meer informatie volgt!

Complete Circuit Training met PVP

Ben jij van plan om met je eigen auto te gaan circuit-rijden? Dit is mogelijk bij veel verschillende organisaties binnen Nederland en daarbuiten. Begrijpelijk als je daar ook een beetje angst voor hebt. Zonder een degelijke training is het ook geen aanrader om met je eigen auto zomaar los te gaan op het circuit. Wij van Passie voor Porsche gaan samen Aegis Trackdays jou graag helpen op weg om dit op een veilige manier te gaan doen. Daarom hebben wij met hun een complete Circuit Training ontwikkeld voor 30 oktober 2021. Na het volgen van deze training zal jij je een stuk zekerder voelen om met je eigen auto op het circuit te rijden. Deze Complete Circuit Training wordt gehouden op “Raceway Venray”.

Voor wie is deze training geschikt:

Deze complete Circuit Training is geschikt voor starters en voor deelnemers die al enige ervaring hebben met circuitrijden.

Wat ga je deze dag zoal doen:

Wij beginnen de dag met theorie. De instructeur behandeld de regels op het circuit, hoe ga je een bocht in en hoe kom je de bocht uit. Hiernaast komen nog veel meer onderwerpen aan bod.

Het circuit op:

De eerste sessie ga je in kleine groepjes achter een instructeur rijden. Zo leer jij het circuit een beetje kennen. Jij kopieert de lijnen zoals de instructeur aan het rijden is. Iedere ronde wissel je van positie. Dit gebeurt op een vooraf afgesproken deel van het circuit. Het doel is dat je minimaal 1 ronde direct achter de instructeur zal rijden. Doel van deze sessie is: Leren lijnen te rijden. In totaal ga je 5 sessies op het circuit rijden. Tijdens sessie 2 t/m 5 zal de instructeur jouw op je eigen niveau verder helpen om steeds beter over het circuit te gaan. ook tijdens sessie 2 t/m 5 blijven de auto’s in kleine groepjes achter de instructeur rijden.

Naast het circuit:

Naast het circuit hebben wij de gelegenheid om de remtechnieken te trainen. Naast de remtechnieken ga jij ook onderstuur en overstuur in de praktijk meemaken.
Dit deel van de training ga jij je auto nog beter leren kennen. Zelfs met de meest stadaard auto is er meer mogelijk dan je zou denken.

Wat maakt “Raceway Venray” zo bijzonder voor deze Complete Circuit Training:

Het binnenterrein van het circuit bevat een aantal bochten (met hoogte verschil). Deze bochten zijn kopieën van bochten die je ook zal tegen gaan komen op Circuit Assen en Circuit Zandvoort. Maar ook leer je een aantal bochten sturen die je op de Nürburgring gaat tegenkomen. Maar er is meer. “Raceway Venray” heeft net als ons GP Circuit Zandvoort twee heuse kombochten. Deze bochten ga jij dan ook leren te rijden.

Onze missie:

De missie van Aegis Trackdays is om jouw als deelnemer aan een circuitdag kennis bij te brengen in theorie en praktijk. Een stukje zelfvertrouwen bij te brengen. Je auto echt te leren kennen. Zoals de betekenis van onze naam; Veilig maar snel!

Duur van de training:

Met deze Complete Circuit Training ben je de hele dag zoet. Wij beginnen in de ochtend rond 9 uur met de indeling en indien nog gedaan moet worden, het nodige papierwerk. De werkelijke training is van 10:00 uur tot 16:00 uur. In totaal best een lange dag. Daarom zorgen wij ook voor een lunchpakket. Gedurende de dag is de kantine op “Raceway Venray” geopend.

 

Wegens een tekort met aanmeldingen hebben we dit evenement moeten verplaatsen naar april 2022. Meer informatie volgt!

Gegevens

Datum:
30 april 2022
Kosten:
€285
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://aegistrackdays.nl/event/passie-voor-porsche-circuitdag/

Organisatoren

Aegis Trackdays
PVP

Locatie

Raceway Venray
Peelweg 47
Ysselsteyn, 5813 AD
+ Google Maps