Passie voor Porsche

DE NAAM SPREEKT VOOR ZICH

Dat de Nederlandse Porsche community het, betrokken en enthousiast is, wisten wij natuurlijk al. Niet voor niets dat elke Porsche rijder vol passie rond rijdt. Maar ook online gebeurt er veel meer in Porsche-land. Passie voor Porsche van initiatiefnemer Paul Kwee is hiervan een mooi voorbeeld voor laagdrempelig contact met Porsche liefhebbers.

Porsche 911
Porsche Taycan

Met Passie

Niet zo lang geleden (2019) is Passie voor Porsche opgericht om, zoals hierboven al beschreven, Porsche rijders met Passie voor het merk en hun auto bij elkaar te brengen op een laagdrempelige manier. Hiervoor biedt PVP meerdere platformen aan met ieder hun eigen charmes.

Wil je even snel een foto delen, heb je een korte vraag of heb je iets anders gaafs gezien? Dan kan dit worden gedeeld in onze WhatsApp groepen. Momenteel zitten hier ±250 Porsche rijders in en het is elke dag erg gezellig, maar niet te druk. Er is een algemene en technische groep. Op de website kun je op het forum ook je technische vraagstuk kwijt en kan er wat dieper op de stof in worden gegaan. Naast technische vraagstukken op het forum is er nog veel meer op mogelijk natuurlijk, maar dit kan je het beste zelf ervaren.

Ook hebben we een Facebookpagina met inmiddels al duizenden volgers die actief wordt gebruikt. We delen hierop leuke artikelen en organiseren quizzen met leuke prijzen. Voor onze Instagram geldt bijna helemaal hetzelfde verhaal gezien dit een mooi verlengde is van de pagina op Facebook.

Daarnaast is het mooie van al deze contactmogelijkheden dat we ook eenvoudig leuke evenementen kunnen organiseren voor onze Porsche passiefsten. Op de website staat een evenementenkalender waarin de afgelopen en toekomstige evenementen te zien zijn.

Wegens technische redenen is het forum met profielensysteem nog niet actief, maar dit zal niet lang meer duren!

Meer weten?

NEEM CONTACT OP

Alles over PVP kunnen we uiteraard niet kwijt op een pagina. Dus mocht je nog enkele vragen hebben of wellicht een leuk idee voor de club? Stuur gerust even een mailtje en dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

  • info (at) passievoorporsche.nl

Hey! Heb jij ook passie voor Porsche?

Meld je gratis aan bij onze gezellige en onafhankelijke Porsche club. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Porsche, discussieer mee over verschillende onderwerpen en bezoek onze evenementen.

Aanmelden

Geen tijd voor de website, maar wel op de hoogte blijven?

[contact-form-7 id=”540″ title=”Subscribe Form” /]