Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsrit PVP x SUPERCARPOOL (corona-proof) *VOL*

Samen met hotel The Unbound in Amsterdam en SUPERCARPOOL organiseren wij een corona-proof evenement waarbij we een leuke route rijden en eindigen bij onze evenementlocatie die volledig corona-proof is opgezet. Voorafgaand aan de rit ontvang je van ons een goodiebag met daarin de route, drinken, enkele versnaperingen en een aantal hele leuke goodie’s! Om 11:00 zullen we verzamelen we in de buitenlucht en 11:30 vertrekken we om de uitgestippelde route met elkaar te rijden. Dit rit zal eindigen bij The Unbound waar we zullen verzamelen bij de evenementlocatie die bedekt maar tegelijkertijd ook volledig open is en dus veilig is conform de corona maatregelen. Hier zul je genieten van een heerlijk glas champagne en elkaars gezelligheid.

Voor de échte levensgenieters onder ons is er de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief nog na te genieten in een huisje van The Unbound. We hebben hiervoor een speciaal PVP arrangement aangeboden gekregen die ook een champagne proeverij inbegrepen heeft! Dit kan zowel in een leuk huisje of in een heuse suite, via de linkjes hiernaast zijn deze extra bij te boeken.

De deelname aan het evenement kost €25,- per Porsche inclusief één bijrijder. Dit bevat al het bovenstaande behalve de overnachtingen.

UITVERKOCHT en dat binnen één dag!

Kortom; in deze tijd van alle strenge maatregelen hebben wij het gelukkig voor elkaar gekregen om toch nog een leuk en laagdrempelig evenement voor jullie te organiseren.

PS; Op de evenementlocatie wacht jullie nog een leuke verrassing die mogelijk gemaakt is door Porsche Centrum Leusden!

UITVERKOCHT

The Unbound, een plek die minder dan 15 minuten verwijderd is van het centrum, maar je het gevoel geeft toch even in het buitenland te bevinden. Een wandeling over het park, relaxen in je eigen hottub of even zen in de floating sauna.

The Unbound en SUPERCARPOOL verwelkomen de leden van Passie voor Porsche met smart.

Gegevens

Datum:
25 april 2021
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://eqperformance.nl

Organisatoren

PVP
SUPERCARPOOL

Locatie

The Unbound Amsterdam
Tom Schreursweg 40
Amsterdam, Noord-Holland 1067 MC Nederland
+ Google Maps