Nee nee, het is niet wat je denkt. Dit gaat niet over het detailen van je auto met een wondercoating of dat je auto bij een welbekend bedrijf “fabrieksnieuw” wordt gemaakt voor meer dan 10.000 euro. Dit is eigenlijk een veel specifiekere oplossing waarbij echt vakmanschap komt kijken. Namelijk het opnieuw laten bekleden van je leren stuurwiel.

Het stuur in je Porsche is natuurlijk hetgeen dat je continue vasthoudt tijdens het rijden. Wellicht is het effect je al bekend of heb je het nog niet ervaren, maar wanneer je stuur opnieuw wordt bekleed dan voelt je auto echt alsof die nét uit de Porsche fabriek komt rollen. We kennen het natuurlijk allemaal wel… een stuur dat je tegemoet glimt wanneer je instapt of zelfs nog ergens dat ene krasje in het leer waar je oog continue op blijft vallen. CM Customs weet hier wel raad mee en voorziet jouw auto van een geheel nieuw bekleed stuur voor slechts een paar honderd euro (voor dat bedrag kun je geen nieuw stuur kopen).

Als je alleen je stuur vernieuwd wilt hebben dan is dit al snel en goed geregeld. Maar als je dan toch bezig bent en je wilt er iets persoonlijks van maken, dan kan dit bij CM Customs ook! Je kunt je Porsche stuur bijvoorbeeld helemaal of half met alcantara laten bekleden, ook de 12uur markering kleur en materiaal is naar keuze of delen van je sturen laten perforeren.

Vragen naar de mogelijkheden is altijd gratis en eigenlijk alles is wel mogelijk!